Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Antipollution ΑΝΕ

 
Η Antipollution ΑΝΕ είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων φορτίου Πλοίων, και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων εντός Ελλάδας. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς λιμένες με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε λιμανιού. Κύριες δραστηριότητες είναι η παροχή λιμενικών υπηρεσιών παραλαβής και διαχείρισης αποβλήτων πλοίων, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες θαλάσσιας αντιρρύπανσης από πετρελαιοειδή κατάλοιπα (oil spill response), καθώς και οι υπηρεσίες καθαριότητας, απεντομώσεων, τα έργα πρασίνου κ.α.
 
 
Παράλληλα, η Antipollution αξιοποιεί τις χερσαίες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο για την ανάκτηση και ανακύκλωση των διαχειριζόμενων αποβλήτων παράγοντας υψηλής απόδοσης εναλλακτικά καύσιμα (Refuse Derived Fuel) και ανακυκλώσιμα υλικά προς αξιοποίηση. Στη Ριτσώνα η εταιρεία διαθέτει μια εγκατάσταση αποθήκευσης επικινδύνων αποβλήτων δυναμικότητας 250 τόνων για την άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων από τους παραγωγούς.
 
 
Έχοντας αποκτήσει διεθνή αναγνώριση με δυναμική παρουσία και επιτυχή ανάληψη και ολοκλήρωση έργων και εκτός ελληνικών συνόρων, η ανάπτυξη της εταιρείας είναι συνεχής και εντυπωσιακή με τις δραστηριότητες της να καταλαμβάνουν όλο το φάσμα της πράσινης επιχειρηματικότητας σε θάλασσα και στεριά.